Elke dag verbetering

Betere ideeën creëren en betere producten aanbieden. Daar werken we elke dag aan. Een constante verbetering van ons portfolio en u op de best mogelijke manier helpen is ons doel. Dat is de passie van AZ Hollink Nederland en onze koppelingen, glijlagers en tandwielkasten. Om die reden leidt AZ Hollink Nederland de Nederlandse markt met de innovatieve producten van RENK.Het begon in 1998 met de RENK Hannover glijlagers en Elco pennenkoppeling. Het vertrouwen van RENK groeide snel en men breidde de samenwerking uit met RENK Augsburg. Vervolgens volgde RENK Rheine en RENK Maag snel. Wij zijn zeer trots dat een topmerk als RENK AZ Hollink heeft gekozen als haar officiële handelspartner voor Nederland. Wij werken elke dag hard om ons als waardig partner te blijven bewijzen.

Uw succes vormt de basis voor ons succes

Elke vraagstuk heeft snel een antwoord nodig. Dat begrijpen wij bij AZ Hollink Nederland. Als de situatie vraagt om spoed, dan zijn wij met plezier de versnelling die u nodig heeft om vooruit te kunnen. Aan elk vraagstuk werkt een team van experts. U bent een belangrijk onderdeel van dat team. Samen komen wij tot de beste oplossing voor uw vraagstuk.

Wij weten dat u het belangrijkste bent voor onze onderneming. Voor uw ondersteuning zijn wij dankbaar door er echt te zijn wanneer u ons nodig heeft. Het zit in elk detail van onze service.

Maak kennis met de familie

AZ Hollink Nederland is onderdeel van de AZ Hollink Group, een internationale groep bedrijven gespecialiseerd in mechanische aandrijftechniek voor Europa en Sub-Saharisch Afrika.

Whatever you need