Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Leerbedrijf

Als AZ Hollink zijn we al jaren een leerbedrijf. We zijn er trots op dat we jaarlijks plaats kunnen bieden aan de talenten van de toekomst. We geloven erin dat het MKB een grote toegevoegde waarde heeft om de studenten vanaf het begin op het juiste groeipad te zetten. We bieden plaats aan studenten uit verschillende studierichtingen zoals, Marketing, Sales, inkoop en Logistiek, Administratie en finance.

leerbedrijf

 Verpakking

Dagelijks versturen we honderden pakketjes over de hele wereld. We blijven zoeken naar steeds meer milieu vriendelijke verpakkingen  en hergebruik van vulling. Zo zijn we drie jaar geleden overgestapt van een chemisch gevulde verpakking naar papieren vullingen. Het volume van afval is daarmee met ruim 40% afgenomen, omdat de inhoud hergebruikt kan worden. Wij adviseren onze klanten dan ook om dit te doen, om zo kosten op afvalverwerking te besparen en uw steentje bij te dragen aan het milieu.

afbeelding1

Hartstichting

Wist u dat er in Nederland zo’n 1 miljoen hart- en vaatpatiënten zijn. Wij vinden als AZ Hollink dat we een steentje kunnen bijdragen aan onderzoeken en ontwikkeling.

111

Als AZ Hollink Group vinden we het belangrijk iets te doen voor de jeugd. De jeugd heeft immers de toekomst. Daarom sponseren we elk jaar een sport club en dan speciaal de jeugd afdeling. De afgelopen drie jaar waren we sponsor van de Apeldoornse  BMX Club en de Lunterse voetbal vereniging.

1

De Apeldoornse BMX club heeft een hele nieuwe baan kunnen aanleggen waardoor ze ook met slecht weer kunnen trainen. Dit leverde dit jaar gelijk zijn vruchten af met meerdere kampioenen. Fantastisch vinden we dat.

2

We zijn trots dat we een jeugd elftal van de Lunterse voetbalclub mogen sponseren.