Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Leerbedrijf

Als AZ Hollink zijn we al jaren een leerbedrijf. We zijn er trots op dat we jaarlijks plaats kunnen bieden aan de talenten van de toekomst. We geloven erin dat het MKB een grote toegevoegde waarde heeft om de studenten vanaf het begin op het juiste groeipad te zetten. We bieden plaats aan studenten uit verschillende studierichtingen zoals, Marketing, Sales, inkoop en Logistiek, Administratie en finance.

leerbedrijf

Duurzaamheid

Dagelijks versturen we honderden pakketjes over de hele wereld. We blijven zoeken naar steeds meer milieuvriendelijke verpakkingen  en hergebruik van vulling. Zo zijn we drie jaar geleden overgestapt van een chemisch gevulde verpakking naar papieren vullingen. Het volume van afval is daarmee met ruim 40% afgenomen, omdat de inhoud hergebruikt kan worden. Wij adviseren onze klanten dan ook om dit te doen, om zo kosten op afvalverwerking te besparen en uw steentje bij te dragen aan het milieu.

afbeelding1

Samen tegen ontbossing
In de periode tussen 2004 en 2017 is in Azië, Afrika en Zuid-Amerika in totaal 43 miljoen hectare natuur vernietigd. Een gebied ter grootte van tien keer Nederland. De tropische bossen zijn vooral kaalgekapt om ruimte te maken voor landbouw.
A.Z. Hollink BENELUX draagt ieder jaar als bedrijf bij aan het WWF om ontbossing tegen te gaan en bomen te planten.

afbeelding1

Hartstichting

Wist u dat er in Nederland zo’n 1 miljoen hart- en vaatpatiënten zijn. Wij vinden als AZ Hollink dat we een steentje kunnen bijdragen aan onderzoeken en ontwikkeling.

111