AZ Hollink, elke dag verbetering


Dat is de passie van AZ Hollink Nederland en onze koppelingen, glijlagers en tandwielkasten. Om die reden leidt AZ Hollink Nederland de Nederlandse markt met de innovatieve producten van RENK.
Het begon in 1998 met de RENK Hannover glijlagers en Elco pennenkoppeling. Het vertrouwen van RENK groeide snel en men breidde de samenwerking uit met RENK Augsburg. Vervolgens volgde RENK Rheine en RENK Maag snel. Wij zijn zeer trots dat een topmerk als RENK AZ Hollink heeft gekozen als haar officiële handelspartner voor Nederland. Wij werken elke dag hard om ons als waardig partner te blijven bewijzen.

Uw succes vormt de basis voor ons succes

Elke vraagstuk heeft snel een antwoord nodig. Dat begrijpen wij bij AZ Hollink Nederland. Als de situatie vraagt om spoed, dan zijn wij met plezier de versnelling die u nodig heeft om vooruit te kunnen.
Aan elk vraagstuk werkt een team van experts. U bent een belangrijk onderdeel van dat team. Samen komen wij tot de beste oplossing voor uw vraagstuk.
Wij weten dat u het belangrijkste bent voor onze onderneming. Voor uw ondersteuning zijn wij dankbaar door er echt te zijn wanneer u ons nodig heeft. Het zit in elk detail van onze service.

Spares Inventarisatie Service

AZ Hollink biedt vrijblijvend een Spare Inventarisatie Service aan haar klanten aan. Deze service is zo ingericht dat na uitvoerig onderzoek de klant een advies krijgt hoe de verschillende koppelingen te standaardiseren en daarmee de benodigde spares te minimaliseren. Veelal is het uiteindelijke gevolg een besparing op de kosten en de diversiteit aan spares. Wij bij AZ Hollink zijn er van overtuigd dat met het verbeteren van de standaardisatie binnen de gebruikte koppelingen het aantal op voorraad gehouden spares verminderd kan worden.
Dit scheelt niet alleen in de kosten maar ook in de ruimte die nodig is om de spares op te slaan en een stuk administratie. Redenen genoeg om eens een inventarisatie bij AZ Hollink aan te vragen.

Productoverzicht

icon-pdf Productoverzicht


Ik wil meer weten over Spare Inventarisatie Service

Maak een afspraak

    Ik wens gebruik te maken van de Gratis Spare Inventarisatie Service* JaNee

    Ik ontvang graag meer informatie rond de volgende RENK-producten

    GlijlagersKoppelingenTandwielkasten

    Ons personeel is VCA gecertificeerd